15:00

Vanneberga IF

Referat: Lönsboda GoIF - Vanneberga IF

Då var premiären avklarad.
Efter en tuff försösong med motstånd från högre divisioner och idel förluster så visste vi inte riktigt var vi stod. Men de tvivel jag och laget haft suddades ut idag.
Laget var rejält taggade och efter att premiärnerverna lagt sig efter 5min så tar vi över spelet helt och kommer till flera fina lägen. Men trots spelövertaget och bra lägen att ta ledningen så står det 0-0 i halvlek. Mycket tack vare Lönsbodas duktiga målvakt som gör flera fina räddningar.
Vi startar andra halvlek precis lika bra och fortsätter föra spelet och skapar flera målchanser och i 53 minuten kommer äntligen utdelningen efter ett mycket fint anfall som avsluta med ett inspel snett inåt bakåt av Fanny och Engla trycker upp bollen i krysset. Även efter målet fortsätter vi spela bra och med bättre utdelning i denna match så hade vi haft en större ledning men idag ville sig inte målskyttet.
Sista 10 får Lönsboda lite tryck då vi blir lite nervösa samtidigt som Lönsboda pressar på lite mer vilket resulterar i några bra lägen på hörnor men vi lyckas hålla undan och slutresultatet blir 1-0.
På det hela en mycket bra genomförd match och en stabil seger där hela laget verkligen jobbar för varandra och bjuder på bra spel.